Menu

Steun jonge musici!

 

Gent Festival van Vlaanderen is een verhaal van gevierde sterren die het podium delen met opkomend talent. We brengen de grote, internationale namen naar Gent, maar laten je ook kennismaken met de nieuwe generatie musici die je absoluut moet ontdekken. Dat zit als vanouds in ons DNA.

Covid-19 zorgt er helaas voor dat beginnende en pas afgestudeerde muzikanten niet de speelkansen krijgen die ze verdienen en zo hard nodig hebben. We maken ons zorgen dat zij de start van hun carrière missen, en dat al het beloftevol talent tussen onze vingers wegglipt.

Voor hen willen we een warme oproep doen: als je een concertticket koopt voor een Festivalconcert, en het lukt je om iets méér te besteden, kruis dan een extraatje aan als gift! Een donatie kan al vanaf € 10. Dankzij jouw financiële bijdrage kunnen wij deze jonge muzikanten een podium bieden binnen onze We Share Music projecten waarin ze zich als ontluikende, beloftevolle artiest kunnen bewijzen. Je bijdrage gaat dus integraal naar concerten met jonge musici.

Een welgemeende dankjewel!

Veerle Simoens, Directeur
en het hele team van Gent Festival van Vlaanderen