Jobs

Jobs

Openstaande vacatures:

Production Manager (onbepaalde duur)

Heb je stevige ervaring opgebouwd in de culturele sector en ben je een geboren leider en organisator? Ben je daarnaast stressbestendig, punctueel en flexibel? 
Gent Festival van Vlaanderen is op zoek naar een productiemanager voor onmiddellijke, voltijdse tewerkstelling. Kijk onderaan deze pagina voor de volledige vacature. 

Public Relations assistent (bepaalde duur)

Ben jij administratief sterk en heb je een klantgericht profiel? We zijn op zoek naar een jobstudent of BIS-stagiair die, met onmiddellijke indiensttreding, de PR-afdeling mee helpt ondersteunen. Lees gauw onze volledige vacature onderaan en neem met ons contact op.

Jobstudenten tijdens de festivalperiode

Ben je student, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meedraaien in de crew van één van de grootste festivals van Gent? Elk jaar opnieuw zoeken we heel veel jobstudenten mét Festivalgoesting! 

  • Logistieke medewerkers
  • Host(e)s(sen)
  • Eventmedewerkers

Nadat je via de link een profiel hebt aangemaakt op het platform Book’u, ben je opgenomen in onze database en nodigen we je uit voor onze activiteiten. Probeer het Book’u-profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via onze crew-pagina op Facebook

Hoor je niet meer tot de categorie ‘jobstudent’, maar heb jij wel zin om mee de handen uit de mouwen te steken tijdens onze festivalperiode? Ook vrijwilligers, verenigingen en andere zijn welkom bij onze Festivalcrew. Stuur een mailtje naar crew@festival.be voor meer informatie.