Jobs

Gezocht: 4 begeleiders KidsOdeGand Muziekvakantie

Heb jij een hart voor kinderen en daarbij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? We zijn op zoek naar 4 begeleiders voor onze KidsOdeGand muziekvakantie van 23 t.e.m. 27 augustus. 

Sta jij te springen om hier meer over te weten? Lees onze volledige vacature hieronder en verzend jouw cv en motivatie naar nina@festival.be met de vermelding 'assistent KidsOdeGand muziekvakantie'. Zowel jobstudenten als vrijwilligers zijn welkom! 

Jobstudenten tijdens de festivalperiode

Ben je student, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meedraaien in de crew van één van de grootste festivals van Gent? Elk jaar opnieuw zoeken we heel veel jobstudenten mét Festivalgoesting! 

  • Logistieke medewerkers
  • Host(e)s(sen)
  • Eventmedewerkers

Nadat je via onderstaande link een profiel hebt aangemaakt op het platform Book’u, ben je opgenomen in onze database en nodigen we je uit voor onze activiteiten. Gelieve het Book’u-profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via onze crew-pagina op Facebook

Hoor je niet meer tot de categorie ‘jobstudent’, maar heb jij wel goesting om mee jouw handen uit de mouwen te steken tijdens onze festivalperiode? Ook vrijwilligers, verenigingen en meer zijn welkom bij onze Festivalcrew. Stuur een mailtje naar crew@festival.be voor meer informatie.