VACATURE | Gent Festival is op zoek naar kersvers Productie- en PR-talent!

VACATURE | Gent Festival is op zoek naar kersvers Productie- en PR-talent!

Gent Festival van Vlaanderen 2021 komt met rasse schreden dichterbij. Om onze muzikale festiviteiten op rolletjes te laten lopen zijn we dringend op zoek naar 2 kersverse profielen: word jij onze nieuwe Production Manager of onze nieuwe BIS stagiair/jobstudent Public Relations?

VACATURE PRODUCTION MANAGER (onbepaalde duur)

We zijn op zoek naar een geboren organisatietalent met een hart voor cultuur en muziek. Heb jij een no-nonsense mentaliteit, zet je graag de puntjes op de i en heb je bakken enthousiasme om je schouders te zetten onder onze producties? Neem dan razendsnel contact op!  

Bekijk hier de volledige vacature

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Veerle Simoens - veerle@festival.be met vermelding ‘Production Manager’ in het onderwerp voor maandag 12 juli 2021.

VACATURE BIS STAGIAIR OF JOBSTUDENT PUBLIC RELATIONS (bepaalde duur)

We zoeken een administratieve held(in) met een gouden glimlach om ons team te versterken. Heb jij een groot gevoel voor orde en stiptheid, een passie voor cultuur en muziek, een flexibele mindset en kilo’s social skills? Dan ben jij de geknipte stagiair of jobstudent voor ons!

Bekijk hier de volledige vacature

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Veerle De Wilde – vdw@festival.be met vermelding ‘vacature assistent PR’ in het onderwerp voor woensdag 7 juli 2021.