A Little Lunch Music: lunchen met een topconcert!‏

A Little Lunch Music: lunchen met een topconcert!‏

Wil jij ook genieten van een heerlijke lunch én een wervelend concert in de Handelsbeurs? Wij bieden je the best of both worlds! Kom op dinsdag 20 en donderdag 22 september tijdens de middagpauze genieten van een muzikale oase. We voorzien voldoende comfort en muziek om bij weg te dromen.

Voor deze middagconcerten hebben we twee toppers van formaat! Utopia en Chi-chi Nwanoku geven het beste van zichzelf tijdens A Little Lunch Music!

Utopia
In 2015 richtten vijf Vlaamse zangers met een voorliefde voor oude muziek het Utopia ensemble op. Met ‘Belgian handmade polyphony’ als slagzin delen ze sindsdien polyfone gezangen uit de 16de eeuw met de wereld. Speciaal voor A Little Lunch Music brengen ze een programma van Italiaanse meesters. 
Lees meer

Chi-chi Nwanoku en Isata Kanneh-Mason
Chi-chi Nwanoku heeft de straffe reputatie van één van de meest geraffineerde contrabassistes van vandaag. Met trots laat ze zich inspireren door haar Nigeriaanse en Ierse roots. Voor het middagconcert in de Handelsbeurs brengt ze samen met pianiste Isata Kanneh-Mason een pittig, volks geïnspireerd programma met werk van onder meer Joëlle Leandre, Francis Baines, Domenico Dragonetti en Giovanni Bottesini. 
Lees meer

€ 11 (enkel concert) | € 16 (met lunch inbegrepen)

In samenwerking met Handelsbeurs Concertzaal

20.09 & 22.09.2016
HANDELSBEURS CONCERTZAAL

KOOP TICKETS