Jobs

Jobstudenten tijdens de festivalperiode

Ben je student, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meedraaien in de crew van één van de grootste festivals van Gent? Voor de periode augustus - september 2018 zoeken we heel veel jobstudenten mét Festivalgoesting! 

  • Logistieke medewerkers
  • Hostessen
  • Eventmedewerkers

Nadat je via onderstaande link een profiel hebt aangemaakt op het platform Book’u, ben je opgenomen in onze database en nodigen we je uit voor onze activiteiten. Gelieve het Book’u-profiel zo volledig mogelijk in te vullen.

Schrijf je nu in 

Jobstudenten kantoor

Altijd al willen weten hoe zo'n Festivalvoorbereiding bij ons op kantoor eraan toe gaat? Grijp dan nu je kans om één van de drie tijdelijke functies als jobstudent tijdens de maanden (juni, juli,) augustus en september in te vullen. We zijn op zoek naar:

Stagiairs

Je bent jong, hebt zin in avontuur en houdt van muziek? Je hebt zin om actief bij te dragen aan het welslagen van de volgende editie van Gent Festival van Vlaanderen en houdt van een uitdaging?
Zowel in het eerste als in het tweede semester zijn we steeds op zoek naar stagiairs die veel willen bijleren en ons willen ondersteunen bij verschillende taken.

Stuur een mailtje naar info@festival.be en wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

 

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes? Like dan zeker onze crew-pagina op Facebook. ​