Jobs

Vacature verantwoordelijke Ticketing & Protocol

Gent Festival van Vlaanderen zoekt een Verantwoordelijke Ticketing & Protocol (m/v) voor een contract van bepaalde duur: 10 april tot 17 oktober 2017.

Naar de vacature

Vacature sociaal-cultureel medewerker Studio Story

Gent Festival lanceert dit jaar Studio Story, een creatief en artistiek laboratorium op maat van kinderen. Wil jij als sociaal-cultureel medewerker mee aan de wieg staan van dit project? Stel je kandidaat voor deze nieuwe functie en bezorg ons je motivatiebrief en CV (solliciteren kan tot dinsdag 27/2).

Naar de vacature

Jobstudenten

Ben je student, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meedraaien in de crew van één van de grootste festivals van Gent? Voor de periode augustus - september 2016 zoeken we heel veel jobstudenten mét Festivalgoesting!

Stagiairs

Je bent jong, hebt zin in avontuur en houdt van muziek? Je hebt zin om actief bij te dragen aan het welslagen van de volgende editie van Gent Festival van Vlaanderen en houdt van een uitdaging?
Zowel in het eerste als in het tweede semester zijn we steeds op zoek naar stagiairs die veel willen bijleren en ons willen ondersteunen bij verschillende taken.

Stuur een mailtje naar info@festival.be en wij nodigen je graag uit voor een gesprek.

Inschrijven als jobstudent

Jobstudent / vrijwilliger
Kledingmaat
Rijbewijs
Burgerlijke stand
Ervaring bij Gent Festival
Interesse en voorkeuren
Beschikbaarheid