Jobs

Vacature jobstudent - grafische vormgeving

Versterk onze crew en verrijk je cv met échte ervaring!

Zijn oog voor detail en gevoel voor esthetiek je grootste troeven? Dan ben jij de jobstudent-vormgever die Gent Festival van Vlaanderen zoekt! Vul je cv aan met relevante werkervaring en draai mee in de crew van één van de grootste festivals van Gent.

Wie zoeken we?

Onze ideale match is een student grafische vormgeving die zich helemaal thuis voelt in InDesign en Photoshop, én bovendien van aanpakken weet. In nauwe samenwerking met de Communications Manager zorg je ervoor dat onze print en online media tot in de puntjes verzorgd is. Je bent flexibel, kan goed plannen en beschikt over een rijbewijs B.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Bekijk dan snel de vacature onderaan de pagina.

Jobstudenten tijdens de festivalperiode

Ben je student, steek je graag de handen uit de mouwen en wil je meedraaien in de crew van één van de grootste festivals van Gent? Voor de periode augustus tot en met september 2019 zoeken we heel veel jobstudenten mét Festivalgoesting! 

  • Logistieke medewerkers
  • Hostessen
  • Eventmedewerkers

Nadat je via onderstaande link een profiel hebt aangemaakt op het platform Book’u, ben je opgenomen in onze database en nodigen we je uit voor onze activiteiten. Gelieve het Book’u-profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via onze crew-pagina op Facebook.