Tickets

 

  

Bespreekbureau Tickets Gent

Tickets Gent is open van maandag tot vrijdag tussen 10 en 18 uur, en op zaterdag van 14 tot 18 uur. Gesloten op zon- en feestdagen.
Tickets Gent is bereikbaar per telefoon via 
09 225 01 01 of via mail info@ticketsgent.be.

 

BESTEL HIER JE TICKETS

Kortingen

  • Jongeren -26 jaar: 35% korting bij reguliere concerten en 15% korting bij OdeGand
  • FestivalClubleden: 25% korting 
  • Personen met een visuele beperking: tickets aan 6,50 euro. De begeleider geniet van gratis toegang. Reservaties enkel mogelijk via wesharemusic@festival.be of 09 243 94 89 en beperkt aantal tickets per voorstelling
  • UiT-pas: op vertoon van de UiT-pas koop je tickets aan het kansentarief (als je hiervoor in aanmerking komt). Tickets aan het kansentarief zijn enkel te verkrijgen aan de balie van Tickets Gent en aan de avondkassa (indien nog tickets beschikbaar). (niet van toepassing bij Listen to the Lamb!)

Covid-19

  • We hebben met veel zorg een programma samengesteld rekening houdende met de huidige omstandigheden.
  • Voor uw veiligheid en deze van de artiesten en onze medewerkers houden we rekening met alle vooropgestelde maatregelen. 
  • Per aankoop wordt een naam, voornaam en telefoonnummer gevraagd voor eventuele tracing.
  • Mocht een voorstelling alsnog last-minute afgelast worden kan je de ticketwaarde doneren om zo de artiest die opnieuw getroffen is verder te helpen. Of je kan de waarde van je tickets laten omzetten in een geschenkbon die je kan gebruiken voor Gent Festival.

Steun jonge musici!

Covid-19 zorgt er helaas voor dat beginnende en pas afgestudeerde muzikanten niet de speelkansen krijgen die ze verdienen en zo hard nodig hebben.
Daarom willen we een warme oproep doen: als je een concertticket koopt voor een Festivalconcert, en het lukt je om iets méér te besteden, kruis dan een extraatje aan als gift! Een donatie kan al vanaf € 10.

Dankzij jouw financiële bijdrage kunnen wij deze jonge muzikanten een podium bieden binnen onze We Share Music projecten waarin ze zich als ontluikende, beloftevolle artiest kunnen bewijzen. Je bijdrage gaat dus integraal naar concerten met jonge musici.

____

Tickets voor het Festival in Oost-Vlaanderen

Surf naar www.gentfestival.be /programma/indeprovincie. Onderaan de pagina krijg je een overzicht van de concerten. Klik op een concert naar keuze. Daar vind je alle info om telefonisch of online tickets te bestellen.

 

Programma’s onder voorbehoud van wijzigingen. Betaalde tickets kunnen niet omgewisseld of terugbetaald worden. Niet-betaalde reserveringen vervallen na 7 dagen. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Alle prijzen vermeld in het magazine zijn inclusief reserveringskosten. Verzendingskosten: € 2; aangetekend: € 7. Dag- en avondkassa: ter plaatse vanaf 45 min. voor de start van het concert.