Tickets

Tickets

TICKETS VOOR GENT FESTIVAL VAN VLAANDEREN 2022
ZIJN NU BESCHIKBAAR!

Tickets Gent Festival 2022

Bespreekbureau Tickets Gent

Tickets Gent is open van maandag tot vrijdag tussen 10 en 18 uur, en op zaterdag van 14 tot 18 uur. Gesloten op zon- en feestdagen.
Tickets Gent is bereikbaar per telefoon via 09 225 01 01 of per mail via info@ticketsgent.be.

Kortingen

  • Jongeren -26 jaar: 35% korting bij reguliere concerten en 15% korting bij OdeGand. Niet van toepassing bij Whispering Leaves
  • Vrienden van het Festival: 15% korting. Word nu lid van de Vrienden van het Festival en boek als eerste uw tickets voor de start van voorverkoop. Niet van toepassing bij Whispering Leaves
  • Groepen en verenigingen: 10% korting. Mail naar vereniging@festival.be of bel naar 09 243 94 89 voor uw aanvraag. Beperkt aantal tickets beschikbaar.
  • Personen met een visuele beperking: Reservaties enkel mogelijk via wesharemusic@festival.be of 09 243 94 89 en beperkt aantal tickets per voorstelling.
  • UiT-pas: op vertoon van de UiT-pas koop je tickets aan het kansentarief (als je hiervoor in aanmerking komt). Tickets aan het kansentarief zijn enkel te verkrijgen aan de balie van Tickets Gent en aan de avondkassa (indien nog tickets beschikbaar). 

Steun jonge musici!

De coronapandemie slaat jammer genoeg de dromen van vele jonge muzikanten aan diggelen. Ze missen de start van hun carrière en dat jonge talent glipt als het ware door onze vingers heen.

Dankzij jouw financiële bijdrage kunnen wij deze jonge muzikanten een podium bieden binnen onze We Share Music projecten waarin ze zich als ontluikende, beloftevolle artiest kunnen bewijzen. Je bijdrage gaat dus integraal naar concerten met jonge musici.

____

Tickets voor het Festival in Oost-Vlaanderen

Surf naar www.gentfestival.be/nl/programma/oostvlaanderen. Onderaan de pagina krijg je een overzicht van de concerten. Klik op een concert naar keuze. Daar vind je alle info om telefonisch of online tickets te bestellen.

Programma’s onder voorbehoud van wijzigingen. Betaalde tickets kunnen niet omgewisseld of terugbetaald worden.Niet-betaalde reserveringen vervallen na 7 dagen. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Alle prijzen vermeld zijn inclusief reserveringskosten en transactiekosten. Verzendingskosten: € 2; aangetekend: € 7.
Dag- en avondkassa: ter plaatse vanaf 45 min. voor de start van het concert.