KidsOdeGand

KidsOdeGand

Afgelopen
Bijlokesite

Muzikaal feest voor de allerkleinsten

Ook dit jaar hebben we weer allerlei muzikale avonturen in petto voor de allerkleinsten. Kom samen met de kids naar de voorstelling Vier, een theatraal concert van jeugdmuziekgezelschap Oorkaan voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Met een glansrol voor de vier virtuozen van het nieuw opgerichte Oorkaan-ensemble.

Daarnaast is er Zwier, een tekstloze voorstelling van Frisse Oren voor 1 tot 4 jaar waarin de kracht van de muziek en van de beweging centraal staan. In Zwier stap je met vijf muzikanten in een muzikale zweefmolen: de wervelende klanken tillen je op en draaien je rond. In de geborgenheid van een kring trekt een elegante wals aan je voorbij, golven sierlijke melodieën heen en weer en veranderen de muzikanten in een zoemende bromtol of een schurende draaideur… Zwier is een luchtig spel van gulle klanken en bewegingen. Een muzikale ode aan zwieren! 

KidsOdeGand menu in het Bijloke café

Omdat deze dag volledig gewijd is aan kinderen, zal er ook een kidsproof menu voorzien worden. Wil je graag lunchen of een vieruutje meepikken? Kom dan op zondag 25.09 naar het café van Muziekcentrum De Bijloke (open van 12:00 - 18:00). Het is aangewezen om wel op voorhand te reserveren via bijloke@coeurcatering.be

De lunch bestaat uit bagels, salade, kleine gerechten en in de namiddag zijn er ijsjes, taart, brownie en andere lekkernijen. 

© Bart Grietens

 

Uitvoerders

Oorkaan
Frisse Oren

Programma

Oorkaan - Vier! 
Frisse Oren - Zwier