HORIZON live | Dishwasher_

HORIZON live | Dishwasher_

Afgelopen
Time 21.30u
Handelsbeurs Concertzaal

The Festival's Young Talent

De coronapandemie slaat jammer genoeg de dromen van vele jonge muzikanten aan diggelen. Ze missen de start van hun carrière en dat jonge talent glipt als het ware door onze vingers heen. Daar wilden we wat aan doen: maak kennis met ons nieuwe project HORIZON! Dankzij donaties van meer dan 600 gulle ticketkopers en in samenwerking met de verschillende Belgische conservatoria geven we acht net afgestudeerde talenten van eigen bodem een stevige duw in de rug.

We bieden hen een professionele springplank in de vorm van o.a. een online concert én een live concert tijdens Gent Festival 2021!

Dishwasher_ – dit is zijn drummer Arno Grootaers, bassiste Louise van den Heuvel en saxofonist Werend Van Den Bossche – maakt jazz voor non-jazz believers. Met een grote liefde voor elektronica in combinatie met improvisatie creëren ze hun eigen unieke sound. 

 

Uitvoerders

Dishwasher_, jazz – alumni KASK & Conservatorium Gent
Arno Grootaers, drum 
Werend Van Den Bossche, saxofoon 
Louise van den Heuvel, basgitaar 

Corona info

Wij organiseren dit evenement volgens de coronamaatregelen die op dat moment zullen gelden. Gent Festival zal ook voor elk concert gebruik maken van het Covid Safe Ticket. Opgelet: als je dit Covid Safe Ticket niet kan voorleggen op je smartphone of via een officieel document zal je geen toegang krijgen tot de voorstelling. Meer informatie over het Covid Safe Ticket, waar je het moet gebruiken en hoe het werkt vind je terug op onze COVID-pagina.