DONNA DIVA TV - Aflevering 4 ◉ Sound of Ghent
>

DONNA DIVA TV - Aflevering 4 ◉ Sound of Ghent

Afgelopen
streaming

Met de OPERAtionele tijdmachine van Dr. Coppelius reist Donna Diva naar het verleden. Daar speelt ze haar lievelingsrollen in bekende opera’s. Ze ontmoet er grote componisten, werkt samen met bekende collega-diva’s en wordt verliefd op heldhaftige tenoren. Duik mee in dit knotsgekke cultuurprogramma voor kinderen van 6 tot 99 jaar!

Donna Diva TV vormt een geheel van vier online afleveringen die op 17/04, 18/04, 24/04 en 25/04 uitgezonden worden via het online streaming platform Sound of Ghent.

═  AFLEVERING 4  ═

Dr. Coppelius besluit dan toch om Donna Diva nog één keer terug te laten reizen naar haar geliefde ‘Luciano’. Wanneer hij helemaal alleen is in zijn laboratorium onthult hij zijn grootste geheim.

Donna Diva TV is een productie van The Butter Effect i.s.m Gent Festival van Vlaanderen. Met de steun van de Vlaamse Overheid.

Facebook event

══════════════════════════════════════════════════

TICKET INFO:

Voor de zachte prijs van €5 kan je de vier afleveringen van Donna Diva TV integraal bekijken. De uitzendingen zullen tot en met maandag 26 april beschikbaar blijven.

PRAKTISCH :
HOE RAAK JE BINNEN OP HET SOUND OF GHENT LIVESTREAM KANAAL

  • Meteen na de aankoop van je ticket krijg je een e-mail van Tickets Gent met je toegangsticket
  • Klik op de avond zelf in de e-mail op de groene link
  • Maak eenmalig een account aan op basis van je e-mailadres
  • Je belandt op Sound of Ghent - druk op play en geniet!
  • De online aflevering blijft tot en met maandag 26 april beschikbaar

Problemen met inloggen? Gent Festival van Vlaanderen staat klaar om je te assisteren. Mail naar info@festival.be of spreek ons aan op Facebook Messenger.