Stay & sleep

Stay & sleep

Gent Festival van Vlaanderen vindt plaats in één van de boeiendste steden uit Europa!

Blijf plakken voor of na een concert, verken Gent en slaap heerlijk uit in één van onze partnerhotels.
 

Ghent Marriott Hotel****

Aan de oevers van de Leie, in het hartje van Gent, staat het Ghent Marriott Hotel; een aaneensluiting van vier klassieke gevels. Het hotel brengt de geschiedenis en de nieuwste modetrends harmonieus samen. Kortom: Travel brilliantly by Marriott.

Gent Festivalticket gekocht? Geniet 15% korting op je boeking bij Ghent Marriott Hotel tijdens de festivalperiode van 16 september tot 5 oktober 2019. Op je concertticket staat op welke manier de hotelkorting verkregen kan worden.

Korenlei 10, 9000 Gent - (+32)9 233 93 93
www.marriottghent.be

Pillows Grand Hotel Reylof****

Herleef het verhaal van het vernieuwde Pillows Grand Hotel Reylof. Het herenhuis in Louis XIV-stijl ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Gent. De conciërge verwelkomt u bij de eeuwenoude façade en leidt u via de voormalige koetsdoorgang naar de centrale hal. Hier gaat u met de klassieke wenteltrap omhoog en wordt u door de hosts ontvangen in the Living: een welkomstruimte, bar, lounge en keuken in één. Het is de ideale plek om te relaxen bij de haard en doorlopend te genieten van uw favoriete gerechten uit de ‘Domestic Kitchen’. De 157 kamers en suites zijn een eerbetoon aan de huiselijke sfeer van Baron Olivier Reylofs voormalige woning, daterend uit 1724. Zak weg in het zachte beddengoed en geniet van uw kamer in het monumentale gebouw of in de moderne vleugels. Alle kamers zijn ontworpen met gebruik van rustige kleuren, zachte stoffen en originele kunst.

Hoogstraat 36, 9000 Gent – (+32) 9 235 40 70
https://www.pillowshotels.com/ghent/nl/

NH Gent Belfort****

NH Gent Belfort heeft een schitterende ligging in centrum van Gent. De belangrijkste bezienswaardigheden die je moet zien als toerist liggen op wandelafstand. Zo ben je in nog geen 5 minuten stappen bij het Belfort, het Gravensteen en de kathedraal. Bovendien moet je niet ver zoeken naar een leuke eetgelegenheid want alle bars en restaurants liggen onmiddellijk om de hoek.

Je hebt als gast de keuze uit verschillende soorten kamers van klassiek tot modern. Als je even wil ontspannen kan je terecht in de bar of het restaurant. Als de zon schijnt, kan je terecht op het schitterende terras. Fitnessruimte met bijhorende sauna zijn aanwezig en voor speciale gelegenheden is er een indrukwekkende middeleeuwse gewelfde kelder. Bovendien beschikt het hotel over een Green Key-certificaat.

Hoogpoort 63, 9000 Gent – (+32) 9 233 3331
https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-gent-belfort

NH Gent Sint-Pieters***

NH Gent Sint-Pieters Hotel ligt in een rustige woonwijk in de buurt van het centraal station. Met de tram of bus ben je in no time in het centrum of bij bezienswaardigheden. Te voet ben je op 10 minuutjes wandelafstand van het internationaal congres en het museum voor moderne kunst.

Zo’n 49 moderne kamers met een mini-bar, tv, kluis en koffiefaciliteiten staan voor je klaar. Opstaan met een lekker ontbijtbuffet en ’s avonds ontspannen in de hotelbar, overdag zijn er vergaderzalen ter beschikking.

Koning Albertlaan 121, 9000 Gent – (+32) 9 222 6065
https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-gent-sint-pieters