VOLGEBOEKT Gratis Middagconcert

VOLGEBOEKT Gratis Middagconcert

A Taste of Ghent Festival 2018

Vier je met ons mee? Op dinsdag 15 mei lost Gent Festival alle namen en start de ticketverkoop voor 2018. Dat willen we knallend inzetten met jou, je collega's en vrienden tijdens een gratis middagconcert: A Taste of Ghent Festival 2018Twee toppers van formaat komen nu reeds langs en geven een voorsmaakje van wat editie 2018 in petto heeft voor jou. Op het menu staat een wervelende muzikale middagpauze met uitbundige kamermuziek en opzwepende flamenco!

Na het middagconcert ontvang je het Festivalmagazine en ontdek je welke straffe stemmen, beloftevolle sterren en living legends we voor deze editie konden strikken.

Kan je er niet bij zijn? Hou je brievenbus, onze website en Facebookpagina goed in de gaten zodat je de bekendmaking van het programma en de start van de ticketverkoop op 15 mei om 12u niet mist.

Wie staat er op het lunchmenu?

Starter - Trio Vitruvi (12u30)

Met een viool, cello en piano trekken de drie musici van het beloftevolle Trio Vitruvi de wereld rond. Ze krijgen het métier nóg beter in de vingers dankzij de opleiding die ze volgen aan de prestigieuze European Chamber Music Academy(ECMA). Dit onstuimige kamermuziekensemble zal je zeker smaken. Van de eerste tot de laatste noot stralen zij warmte en energie uit. Hun enthousiasme en passie voor het vak voel je tot op de laatste rij! Een heerlijke eerste gang dus.

Main course - Antiono Andrade Flamenco Ballet (12u50)

Na het Deense hapje serveren we een zuiderse topper van formaat: het Antonio Andrade Flamenco Ballet. De femme fatale Carmen wordt vertolkt door enkele wervelende Spaanse flamencodansers die deel uitmaken van het Flamencoballet van Andalusië, een wereldberoemd dansgezelschap. Zij zorgen voor een authentiek en sensueel spektakel met live muziek en dans. Een indringende blik, elegante bewegingen, ritmisch voetengestamp; zet je schrap voor een intense lunch!

Na de proevertjes zin naar meer?
Op 15 mei ontdek je wanneer ze spelen tijdens Gent Festival!

Praktisch
12u15: deuren
12u30: Trio Vitruvi
12u50: Antonio Andrade Flamenco Ballet 
13u15: einde

Inkom
Gratis

Locatie
Sint-Pietersabdij 
Sint-Pietersplein 9
9000 Gent 
 

Photo credits to: A. Pozarskis