Trakteer je kroost op een onvergetelijke KidsOdeGand muziekvakantie

Trakteer je kroost op een onvergetelijke KidsOdeGand muziekvakantie

De KidsOdeGand muziekvakantie is volzet en de inschrijvingen zijn momenteel afgesloten. Je kan je hier aanmelden voor de wachtlijst. Wij contacteren je telefonisch mocht er opnieuw een plekje vrijkomen.

Gent Festival zorgt ervoor dat er in de laatste week van de grote vakantie nog heel wat te ontdekken en te doen valt. Onder de vlag van KidsOdeGand organiseren we van 23 tot en met 27 augustus samen met Musica en Casco Phil een onvergetelijke muziekvakantie voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Muzikale voorkennis is niet nodig, de goesting om een CroKant avontuur aan te gaan is wél belangrijk. Er staan namelijk een heleboel spannende dingen op het menu! We gaan samen muziek maken, samen gezond koken met een échte chef en samen filosoferen. Maar ook experimenteren met klanken en electronica, en met z'n allen op verkenningstocht dwars door Gent, zelfs per boot!

Kortom: dit wordt een heerlijk artistieke afsluiter van de zomervakantie!  

➝ Ontdek hier alles over de KidsOdeGand muziekvakantie

De KidsOdeGand muziekvakantie is volzet en de inschrijvingen zijn momenteel afgesloten. Je kan je hier aanmelden voor de wachtlijst. Wij contacteren je per e-mail mocht er opnieuw een plekje vrijkomen.