Studio Story Stoet & Show op de Muidefeesten

Studio Story Stoet & Show op de Muidefeesten

KOM. DAT. ZIEN.  Nu zaterdag 19 mei vanaf 14u zie je de jonge talentjes van Studio Story, het creatief labo voor kids van Gent Festival van Vlaanderen, aan het werk op de Muidefeesten. Ze brengen bruisend straattheater met kippen in de hoofdrol...  Een verhaal van kiezen, verliezen én winnen. 

De jonge artiesten van Studio Story nemen je als Hamelse rattenvangers mee op sleeptouw tijdens de rommelmarkt aan de Meulesteedsesteenweg. Een jaar lang oefenden ze in het geheim hun toverspreuken en magische handelingen. Ze bezweren de niets vermoedende bezoekers van de Muidefeesten en voeren ze onverbiddelijk mee naar de feesttent. Daar onthullen ze het uiteindelijke doel van hun snode plan: een concertmoment tijdens Muide's Got Talent. Niet te missen!

Praktisch:

 • Muidefeesten, Patrijsstraat 10 (De Buurtloods) en de feesttent (Pauwstraat)
 • Start om 14u

Maak deel uit van de vrolijke Studio Story bende

Gent Festival van Vlaanderen is op zoek naar kinderen die hun bruisend talent willen ontdekken en inzetten in het creatief labo van Studio Story. Ben je tussen 10 en 12 jaar oud en woon je in of rond de Muide? Sluit je aan bij de vrolijke Studio Story bende. Dit valt er te beleven:

 • Wekelijks ga je muziek maken, acteren, optreden, tekenen of cultuur opsnuiven.
 • Je ontdekt de geheime plaatsen achter de scène van de opera, in het Belfort, in het STAM,
 • Je spot echte acteurs of kunstenaars in hun atelier.
 • Je staat op de planken als een echte ster!
 • Je proeft een jaar lang van de fantastische sfeer.

Ja! Ik wil bij de Studio Story bende horen! Mail als de bliksem naar isabel@festival.be voor meer info.

Studio Story

 • Wekelijkse ateliers onmiddellijk na school in de wijk of op locatie vanaf oktober 2018.
 • De kinderen maken kennis met o.a. muziek en theater, maar ook met de belangrijkste spelers in de Gentse cultuurwereld zoals De Bijloke, NTG, Vlaamse Opera, …
 • Een ideale omgeving voor ieder kind om zich te kunnen ontplooien. 
 • Professionele ondersteuning vanuit Gent Festival van Vlaanderen.

Oproep: helpende harten

Heb je een mama of papa die ons wil helpen? Ben je een buurtbewoner die dit project een warm hart toedraagt en wil je een steentje bijdragen? Alle helpende handen zijn meer dan welkom! Mail naar isabel@festival.be.

WE SHARE MUSIC

Studio Story is een project binnen het WE SHARE MUSIC programma van Gent Festival van Vlaanderen. Hiermee brengen we de liefde voor muziek en cultuur naar iedereen: kinderen, kansengroepen, andersvaliden en ouderen. Deze projecten zijn enkel mogelijk door de jaarlijkse bijdrage van onze FestivalClubleden en enkele belangrijke partners. 

Voor meer informatie over  WE SHARE MUSIC en Studio Story: www.gentfestival.be/nl/we-share-music/