SOUND OF GHENT LIVESTREAM FESTIVAL - Gent Festival serveert gratis reportage over LISTEN TO THE LAMB!

 SOUND OF GHENT LIVESTREAM FESTIVAL - Gent Festival serveert gratis reportage over LISTEN TO THE LAMB!

Met het streamplatform Sound of Ghent bundelen we de krachten tijdens De Week van de Belgische muziek van 8 tot 14 februari. Tijdens deze week krijgt muziek van eigen bodem haar verdiende plaats in de spotlights. Sound of Ghent organiseert voor deze gelegenheid een eerste online livestream festival! Neem een kijkje op soundofghent.be en laat je elke dag van de week verrassen door een ander facet van het gevarieerde programma.

Gent Festival van Vlaanderen heeft voor deze gelegenheid iets bijzonders in petto: wij maakten een reportage over Listen to the Lamb!, hét fameuze slotstuk van onze voorbije 63ste editie. Op zaterdag 3 oktober nodigden we samen met elf andere Gentse cultuurinstellingen een bont gezelschap van musici en kunstenaars uit om de twaalf panelen van Van Eycks wereldberoemde meesterwerk - het Lam Gods - muzikaal te vertalen.

We nemen je mee achter de schermen van deze fantastische dag, met impressies van alle twaalf muzikale acts doorspekt met sfeerbeelden en gesprekken met de artiesten.

De reportage kan je gratis op 13 februari bekijken en blijft 48 uur beschikbaar.

Meer info
Gratis ticketreservatie
Facebook-event