Ode aan het Lam Gods

Ode aan het Lam Gods

Beste Festivalvriend, 

Gent Festival van Vlaanderen is  volop aan het werk om haar aangepaste Festival-editie vorm te geven. Met nog drie maand te gaan, begint de klok te tikken! Maar wij kijken er naar uit om u opnieuw te verbinden met muziek, en met elkaar! 
De eerste namen van het Festival zijn alvast bekend. En zoals beloofd maken we u graag deel van dit verhaal.

Zo vroegen we aan elf muzikale huizen in Gent om samen met ons elk een paneel van het Lam Gods muzikaal te vertalen. Het resultaat zal uitgevoerd worden tijdens het slotevenement 'Listen to the Lamb!' op de Bijlokesite op 3 oktober.

Ook Collegium Vocale Gent zal de viering van haar vijftigste verjaardag tijdens Gent Festival kunnen laten plaatsvinden. Speciaal voor deze gelegenheid werd aan Arvo Pärt gevraagd om een nieuw werk te schrijven voor Collegium Vocale Gent. Noteer alvast 22 tot 24 september met stip in uw agenda! 

Het blijft onze hoogste prioriteit om u op een veilige manier te ontvangen. Zolang Covid-19 in het land is zullen wij alles in het werk stellen om alle geldende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en publiek, artiesten en medewerkers een veilige beleving te bieden.  
 

Goede moed, blijf gezond en tel samen met ons af! 

Het Gent Festival team