Kom langs in onze Festivalbox!

Kom langs in onze Festivalbox!

The Festival Box – Sint-Baafsplein

Het is zover. We staan er. Op het Sint-Baafsplein in een blinkende, glazen box vol verrassingen!  Spring zeker eens binnen in onze Festivalbox en droom helemaal weg op heerlijke klassieke plaatjes, maak kans op gratis tickets voor het Festival, kom je OdeGandpas halen of blader nog eens in ons Festivalmagazine. De hele maand kan je terecht in onze Festivalbox om even op pauze te duwen. Ontdek hieronder wanneer we onze deuren opengooien! We zijn open van 10/09 te.e.m. 14/09 en op: 16/09, 19/09, 20/09, 21/09, 22/09, 26/09, 29/09 en 3/10! 

Haal je OdeGandpas op!

Van MA 10 SEPT t.e.m. VR 14 SEPT | 12:30 – 18:30

Heb je een ticket voor OdeGand, het Gentse stadsfestival aan het water? Dan kan je jouw ticket in de Festivalbox inruilen voor je OdeGandpas. Met deze pas heb je toegang tot alle concerten en de bootjes tijdens OdeGand. Heb je nog geen ticket? Scoor er nú eentje op www.odegang.gent/nl/tickets!

Plug in @GhentFestival

Op alle dagen dat we open zijn, kan je genieten van onze machtige playlist 2018 met Plug in @GhentFestival! Op ons suggestiebord ontdek je elke dag wat er op het luistermenu staat.

  • Plug in @GhentFestival: een heerlijke muzikale break in de Festivalbox. Vlij je neer, neem een koptelefoon en geniet van prachtige melodieën en symfonieën. Je gaat geïnspireerd en ontspannen naar huis of het werk!

WIN!

Elke dag valt er wel iets te scoren! Zo kan je meedoen aan onze bootjescontest. Vouw zo snel als je kan een OdeGandbootje uit papier en maak kans op een duoticket voor het Mahler Chamber Orchestra (3/10). Win een proefabonnement op Knack of een overheerlijke History Box van Neuhaus. De wedstrijden lopen op verschillende momenten. In de Festivalbox vind je alle informatie!

Parklife proevertje op autoloze zondag

ZON 16 SEPT | 10:00 – 18:00

Tijdens autoloze zondag zetten we de natuur in de verf! En hoe doen we dit beter dan een vroege Parklife pre-party te houden! Iedereen is welkom in de Festivalbox om te knutselen aan gerecycleerde instrumenten. Zo kan iedereen met een instrument naar huis en reeds oefenen voor Parklife, want daar staan er nóg meer instrumenten te wachten om bespeeld te worden. Tot dan!

Showcase van Duo Boccherini

MA 17 SEPT | vooravond

De masterclasses van de European Chamber Music Academy

Van zondag 16 september t.e.m. woensdag 19 september kan je verschillende masterclasses gratis bijwonen in het Muziekcentrum de Bijloke. Maandag 17 september komt het Duo Boccherini (uit Spanje) speciaal naar onze Festivalbox voor een mini concertje! Spring zeker eens binnen!

 

't Kleinste repetitiekot!

WOE 19/09 & 26/09 | 12u30 – 18u30

ZAT 22/09 & 29/09 | 12u30 – 18u30

De Festivalbox wordt omgebouwd tot repetitiekot! Kom eens langs, geniet van de muziek, en laat je gaan… Dansen mag :) 

Heb je een band en wil je graag komen repeteren in onze glazen Festivalbox op het Sint-Baafsplein? Schrijf je dan zeker in via dit inschrijvingsformulier. Een betere manier om gratis én legaal met je band op te vallen, is er niet! Tussen de repetities door kan je ook tot rust komen met de Plug in @GhentFestival. Koptelefoon op, muziek aan en de gedachten even op pauze.