Knallen in de tweede Festivalweek

Knallen in de tweede Festivalweek

De eerste Festivalweek met Ton Koopman, Patricia Kopatchinskaja, The Generation Project, Frederik Sioen, Dirk Brossé en Jef Neve was een schot in de roos! En ook in de tweede Festivalweek zijn we niet te stoppen. We overladen je met crème de la crème artiesten en muziek. Ontdek hier wie ons Festival muzikaal kleurt en kom zeker eentje (of twee) drinken in onze Festivalbar in de Floraliënhal!

  • Klaar voor de wereldtop? Esa-Pekka Salonen & London Philharmonia brengen de magistrale Zevende Symfonie van Bruckner (MA 24/09) 
  • Beleef de onstuimige Opera van Verdi: Don Carlos met het Landesjugendorchester Nordrhein-Westfalen (DI 25/09 & WOE 26/09)
  • Droom even helemaal weg op de polyfone klanken van Paul Van Nevel & zijn Huelgas Ensemble met 'Het Landschap van de polyfonisten'  (VR 28/09) | SOLD OUT
  • Geniet van muzikaal vuurwerk in jouw gemeente met Anima Eterna Brugge en Zefiro Torna! (DO 27/09 & ZA 29/09) Het Gent Festival organiseert concerten in 24 steden en gemeenten in Oost-Vlaanderen. 

Herbeleef de eerste Festivalweek met onze fotoalbums: Feestelijk OpeningsconcertDe vurige viool van Patricia KopatchinskajaThe Generation ProjectDistortion, a Hymn to Liberty 

Festivalbar @Floraliënhal 

Het eerste concert met violiste Patricia Kopatchinskaja in de Floraliënhal was een succes! Deze unieke locatie geeft je dé ultieme concertbeleving. Één uur voor aanvang van het concert gooien we onze deuren open. Zo heb je voldoende tijd voor een lekker glas en wat bits & bites. Maar ook tijdens de pauze en na het concert is er nog voldoende tijd om ervaringen te delen en bij te praten! De Festivalbar is open op volgende concertavonden: 25/09, 26/09, 29/09, 1/10 en 2/10.