Groot feest in Gent op 17 september!

Groot feest in Gent op 17 september!

Twintig jaar geleden deed Gent Festival van Vlaanderen de hele stad voor het eerst zinderen van muziek met een nieuw en uniek evenement. Het werd een ode aan de stad Gent én een feest van muzikale betovering op en langs de binnenwateren van Gent. Ondertussen is OdeGand een niet te missen evenement en dé grote aftrap van het culturele jaar in gans Vlaanderen.

Kies je favoriete route met drie concerten uit op onze website (met of zonder het alomgeliefde boottochtje op de Gentse wateren) en geniet een hele dag van de mooiste muziek in de stad.
Dit jaar pakken we opnieuw uit met een feestelijk slotspektakel op de Gras- en Korenlei. Meer info daarover én over die mysterieuze extra dag op 16 september volgt in augustus. We houden de spanning er graag nog wat in! 

Wie een trouwe fan is of al eens eerder kwam genieten van OdeGand zal misschien wat gezichten op het programma herkennen. Voor deze verjaardagseditie brachten we 5 hoogtepunten van de voorbije 20 jaar nog eens terug naar Gent. Kan jij ze eruit halen?
Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke OdeGand!

Kies jouw OdeGandroute!