Eerste namen OdeGand!

Eerste namen OdeGand!

Ontdek het magische OdeGand

Nog drie maanden aftellen naar OdeGand! Zaterdag 17 september vindt het grandioze muziekfestival plaats op en langs de Gentse binnenwateren. Laat je overweldigen door meer dan 60 topconcerten van nationaal en internationaal talent op unieke historische locaties in de Gentse binnenstad. Met een wervelend programma van wereldmuziek en klassieke muziek is het feest voor iedereen. Altijd al eens in een bootje vervoerd willen worden van het ene concert naar het andere? Dan is dit je kans!

Voor dit unieke evenement heb je maar één ticket nodig dat je tussen 13 en 19 uur toegang geeft tot de concerten en de bootjes. Op de Gras- en Korenlei, een van de mooiste plekjes van Gent, kan je ’s avonds een magisch spektakel bewonderen gevolgd door een fantastisch vuurwerk. Een onvergetelijke dag! 

Ontdek onze eerste toppers:

Siciliaanse passie met pianist Alberto Ferro
Tijdens de laatste editie van de Koningin Elisabethwedstrijd kaapte Alberto Ferro de felbegeerde 6de prijs en de RTBF-publieksprijs weg. De nog maar 20-jarige Siciliaanse pianist combineert passie en virtuositeit met een dosis lef en intelligentie. Hij reist naar Gent met een fijnproeversprogramma van Chopin, Liszt en Shostakovich. Ferro is een naam die nog maar net gelanceerd is, maar nog lang zal klinken. Tijd dus om deze jonge leeuw aan het werk te zien!

Pittige wereldmuziek met Stelios Petrakis
Maak kennis met Stelios Petrakis, geboren en getogen op het eiland Kreta.
Petrakis behoort tot de nieuwe generatie jonge Kretenzersdie de traditionele muziek levendig houden én er tegelijk een nieuwe en pittige schwung aan geven. Hij bouwt zelf zijn instrumenten in zijn atelier in Heraklion en omringt zich met een rits indrukwekkende artiesten. Laat je wegzakken in een briljante combinatie van Kretenzische muziek en traditionele dans, met een veelzijdigheid die tot ver buiten de grenzen van het mediterrane Kreta reikt.

1 ticket voor alle concerten en de bootjes tussen 13 en 19 uur!

Boek snel je tickets voor OdeGand, vorige edities waren reeds weken op voorhand uitverkocht!
Bestel online tickets, telefonisch via 09 225 01 01 of bij Tickets Gent (Sint-Baafsplein 17, Gent).

Met dank aan Electrabel Engie, Port of Ghent, De Gentenaar, KBC, Nationale Loterij, Mercedes-Benz, Radio 2 en Knack.

17.09.2016
CENTRUM GENT
13U-23U

KOOP TICKETS