Win een duoticket voor Méditerra-Nuit

Op donderdag 26 september brengt Gent Festival van Vlaanderen het beste van wat de Middellandse Zee op muzikaal vlak te bieden heeft naar Gent. U geniet van warme fado en opzwepende flamenco. Onze Festivalpatissier Bakkerij Aernoudt trakteert en geeft 10 duotickets weg! Win een duoticket voor deze zuiderse avond in hartje Gent.

Deelnemen? Vul hier je gegevens in en beantwoord de schiftingsvraag!

Tip: neem een kijkje op www.bakkerijaernoudt.be voor het juiste antwoord en zoek naar de Festivaltaart...

De wedstrijd loopt tot en met 22/09/2019. Winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht op maandag 23/09/2019 en ontvangen dan alle praktische informatie voor een onvergetelijke avond! 

Méditerra-Nuit

Met een duoticket geniet je van twee voorstellingen in Opera Gent en de Oude Vismijn.

Flamenco-ster Luisa Palicio (18:30 in Opera Gent)

Na twee uitverkochte voorstellingen in de Floraliënhal vorig jaar, kan ook in 2019 flamenco niet ontbreken. Als een van de meest getalenteerde en geprezen flamencodanseressen van haar generatie, werd Luisa Palicio bekroond tot Artista Revelación op de Biënnale van Sevilla. Ze betovert je met haar buitengewone elegantie en het sierlijk bewegen van de bata de cola, de typische flamencojurk met sleep. Een indringende blik, elegante bewegingen, ritmisch voetengestamp; zet je schrap voor een optreden waar de sensualiteit van het podium spat!

Authentiek Sardinië met Elena Ledda (21:00 in de Oude Vismijn)

Elena Ledda, met stip de meest succesvolle zangeres van heel Sardinië, combineert de unieke muzikale traditie van haar eiland met hedendaagse instrumenten en jazz­invloeden. Met haar pure stem en een intens programma dompelt ze je onder in de emoties van haar klinkende religieuze erfgoed. Laat je meevoeren naar het betoverende hart van Sardinië!

 

Wedstrijd Bakkerij Aernoudt x Méditerra-Nuit

Schrijf me in voor de nieuwsbrief van Bakkerij Aernoudt
Schrijf me in voor de nieuwsbrief van Gent Festival van Vlaanderen

Wanneer je je aanvraag verstuurt, ga je akkoord met de verwerking van je gegevens zoals vermeld in onze privacy policy