Menu
Opzwepende flamenco - laatste plaatsen!

20.30u
Floraliënhal

vanaf €32,00

Tickets beschikbaar

Koop tickets

!!Sinds vrijdag 6 juli zijn er uitzonderlijk opnieuw enkele plaatsen beschikbaar in de 1ste en 2de categorie. Wees er snel bij als je nog een plaatsje wil voor deze voorstelling op 2 oktober!!

Carmen van Bizet, indrukwekkend flamencoballet uit broeierig Andalucía

Een indringende blik, elegante bewegingen, ritmisch voetengestamp; zet je schrap voor een optreden waar de intensiteit van het podium spat!

Het Antonio Andrade Flamenco Ballet strijkt neer in Gent en dat zullen we geweten hebben. Het gezelschap groeide de laatste jaren uit tot cultureel ambassadeur voor het Spaanse Sevilla, de thuishaven van de flamenco.

Choreograaf Manolo Marín stelde voor hen de voorstelling Carmen samen, die sinds haar première in Berlijn wereldwijd in uitverkochte zalen speelt. Dat is zeker niet toevallig: aan de basis van de voorstelling ligt Carmen van de Franse componist Georges Bizet, ondertussen misschien wel de meest populaire opera ooit.

Het verhaal bruist van de zuiderse passie: het flirterige volksmeisje Carmen betaalt haar zoektocht naar de ultieme vrijheid met haar leven. Begeleid door een authentiek flamenco-ensemble, met de karakteristieke gitaar en percussie in de hoofdrol, brengt een dozijn flamencodansers de legendarische Carmen van het operapodium terug naar haar Spaanse roots.

Een dansfestijn voor ogen en oren in een zinderende Floraliënhal!

Een concert van Interbuild

©A. Pozarskis

 

 

Programma

Georges Bizet
Carmen van Bizet in flamencoversie

Uitvoerders

Antonio Andrade Flamenco Ballet