Menu
OdeGand

12.30u
Gentse binnenstad

€29,00

Tickets beschikbaar

Koop tickets

Nieuw!

Lange wachtrijen aan de concertlocaties zijn verleden tijd. Vanaf dit jaar kan je op voorhand je OdeGand Route reserveren en ben je zeker dat er plaats is tijdens de verschillende concerten! Programma & routes gaan online op woensdag 19 juni via www.odegand.gent. Dan reserveer je ook je route met de code die je ontving bij de aankoop van je OdeGandticket. Na aankoop ontvang je een voucher met een unieke code om de route van je voorkeur te reserveren. De voorstellingen op maat van kinderen tijdens KidsOdeGand kunnen nu wel al geboekt worden. Meer uitleg over KidsOdeGand vind je hier.

Zinderend Stadsfestival

Muziek die je raakt. Historisch Gent dat je betovert. Ritmes waar je móét op bewegen. Dát is OdeGand. Het zinderende muziekfestival weergalmt opnieuw langs de idyllische oevers van de Leie, slingert over de pleinen en kronkelt in de vele verborgen hoekjes van de stad. Op zaterdag 14 september verovert OdeGand Gent en ook jouw muzikale hart!

Kies jij voor hemelse muziek onder de Gentse torens, een opzwepende zuiderse tocht, sprookjesachtige klanken, aanstekelijk slagwerk of toch maar liever voor klassiek pur sang? Dat hoef je niet langer tijdens OdeGand zelf te beslissen. Lange wachtrijen zijn verleden tijd. Op voorhand boek je de concerten die je wil bijwonen door te kiezen uit één van de tien uitgestippelde OdeGand Routes. Zo verken je op eigen tempo jouw gekozen concerten en mis je niets! Verder geniet je van de vertrouwde OdeGand vibe met de bootjes, bubbels, taxifietsen, muzikale pareltjes, een bloedstollende pianobattle en het adembenemende slotspektakel. Uitbundig vieren doen we de hele dag door en zeker ’s avonds, wanneer we de Gras- en Korenlei laten oplichten met muziek op het water en knallend vuurwerk. Zet je cultuurseizoen spetterend in met OdeGand!

Met de kids naar OdeGand. Ontdek hier KidsOdeGand.