Menu
Main Stage
€0,00

Gratis event

In de Parkvillage kan je van 11u tot 20u op de Main Stage verschillende concerten meepikken.

BASta!

Contrabassist Joris Vanvinckenroye en fluitiste Jana Arns zorgen voor een vol en harmonieus klankenpallet. Met de hulp van electronica bouwen ze laag na laag aan geweldige soundscapes. Meeslepend en eigenzinnig, laat je meevoeren door deze muzikale ontdekking!
Om 11u50 en om 17u55

Let The Music Speak

Een uniek ensemble met unieke artiesten! Let The Music Speak is een spannende band met muzikanten uit de jazz, wereldmuziek én klassieke muziekscène. What about renaissancemuziek in een jazz-jasje? Ze staan nog maar een jaar samen op de planken, maar de goesting spat van het podium!
Om 11u en om 13u05

Oxalys - Mozart in the Jungle
Met Oxalys zit zowaar een van de meest gerenommeerde Vlaamse kamermuziekensembles op het podium van Parklife. De vijf strijkers zorgen voor een pittige, zomerse sfeer met muziek van de onnavolgbare Wolfgang Amadeus Mozart.
Om 14u05 en om 16u55

Yoga in Concert
Stel je voor. Je gaat zitten en terwijl je rustig in- en uitademt, hoor je de betoverende klanken van een harp. Wanneer je vervolgens ontspannen op je yogamat gaat liggen, hoor je een zachte stem die je begeleidt om in meditatie te komen. Welkom bij Yoga in Concert! Samen met Jan Kuiper, collega-docente Yvonne de Hoop en harpiste/zangeres Iris Kroes maak je op Parklife een unieke beleving mee van yoga en muziek. Geschikt voor alle niveaus, ook voor beginners.
Vergeet je yogamatje niet!
Om 15u25 en om 18u45

Studio Brufen
Studio Brufen mixt vrolijke plaatjes met weetjes over dieren en mislukte wafels. Breng een bezoekje aan de serre of de klagende bus. Af en toe worden er suikerbonen uitgedeeld! Ondertussen blijf je op de hoogte van al het Parklife Nieuws: files aan de toiletten, waar Wally is of huwelijksaanzoeken. Studio Brufen houdt de vinger aan de pols. Jij luistert toch ook?
12u35 - 14u55 - 16u10 - 19u30