Menu
KidsOdeGand: ninnananna (0-18 mnd)

10.30u
Bijlokesite

€9,00

Tickets beschikbaar

Koop tickets

Slaapconcert voor baby's en hun ouders, grootouders, peters, meters,... 0 - 18 maanden (deze voorstelling gaat door om 10:30 en om 13:30)
We duiken onder in de wonderbaarlijke wereld van slaap, rust en droom. Kies een plekje uit om samen met je baby te genieten van rustige klanken en stille muziek in een ongedwongen sfeer. Met stem en piano, en op een bed van geluidskunst, kan je genieten van een moment zonder verplichtingen. Er klinkt muziek van Ligeti, Wagner, Debussy, Ravel, Bach, Cage, Feldman en vele anderen.

Wil je wegdommelen in de dromerige klanken, ben je na vijf minuten al in een diepe slaap, of wil je met iedere voelspriet genieten en alles wakker meemaken? De keuze is helemaal aan jou!

Dit concert is bedoeld voor kinderen jonger dan 18 maanden. Is je kind net iets ouder? Neem een kijkje bij de andere concerten op KidsOdeGand.

PRAKTISCH
In Muziekcentrum de Bijloke vind je een bewaakte parking voor kinderwagens. Er wordt een aanbod van catering voor baby’s en kleuters voorzien. Er kan gebruik gemaakt worden van microgolfovens. In de toiletten bevindt zich een ververstafel. Er is geen opvang voor kinderen voorzien.
Deze voorstelling gaat door om 10:30 en om 13:30.

Uitvoerders

Stem: Britt Truyts 
Piano/klank: Guy Vandromme
Geluidskunstenaar: Adriaan Severins
Tekst: Elena Peeters
Beeld: Thijs Bernolet
Een productie van One-Off