Stay & sleep

Gent Festival van Vlaanderen vindt plaats in één van de boeiendste steden uit Europa!

Blijf plakken voor of na een concert, verken Gent en slaap heerlijk uit in één van onze partnerhotels.
 

Ghent Marriott Hotel****

Aan de oevers van de Leie, in het hartje van Gent, staat het Ghent Marriott Hotel; een aaneensluiting van vier klassieke gevels. Het hotel brengt de geschiedenis en de nieuwste modetrends harmonieus samen. Kortom: Travel brilliantly by Marriott.

Gent Festivalticket gekocht? Geniet 15% korting op je boeking bij Ghent Marriott Hotel tijdens de festivalperiode van 16 september tot 6 oktober 2018. Op je concertticket staat op welke manier de hotelkorting verkregen kan worden.

Korenlei 10, 9000 Gent - (+32)9 233 93 93
www.marriottghent.be

Hotel Harmony****

Het gezellige en luxueuze Hotel Harmony bevindt zich op een geweldige locatie aan het water in de historische wijk van Gent, het Patershol. In deze schitterende wijk ben je op wandelafstand van het Gravensteen en de Sint-Baafskathedraal.

In Hotel Harmony kom je niets tekort. Met goed weer kan je een lekkere duik nemen in het verwarmd buitenzwembad en als het regent kan je binnen heerlijk genieten van een goed wijntje of een ander lekker drankje in de prachtige lounge.

Kraanlei 37, 9000 Gent – (+32) 9 324 26 80
http://www.hotel-harmony.be

NH Gent Belfort****

NH Gent Belfort heeft een schitterende ligging in centrum van Gent. De belangrijkste bezienswaardigheden die je moet zien als toerist liggen op wandelafstand. Zo ben je in nog geen 5 minuten stappen bij het Belfort, het Gravensteen en de kathedraal. Bovendien moet je niet ver zoeken naar een leuke eetgelegenheid want alle bars en restaurants liggen onmiddellijk om de hoek.

Je hebt als gast de keuze uit verschillende soorten kamers van klassiek tot modern. Als je even wil ontspannen kan je terecht in de bar of het restaurant. Als de zon schijnt, kan je terecht op het schitterende terras. Fitnessruimte met bijhorende sauna zijn aanwezig en voor speciale gelegenheden is er een indrukwekkende middeleeuwse gewelfde kelder. Bovendien beschikt het hotel over een Green Key-certificaat.

Hoogpoort 63, 9000 Gent – (+32) 9 233 3331
https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-gent-belfort

NH Gent Sint-Pieters***

NH Gent Sint-Pieters Hotel ligt in een rustige woonwijk in de buurt van het centraal station. Met de tram of bus ben je in no time in het centrum of bij bezienswaardigheden. Te voet ben je op 10 minuutjes wandelafstand van het internationaal congres en het museum voor moderne kunst.

Zo’n 49 moderne kamers met een mini-bar, tv, kluis en koffiefaciliteiten staan voor je klaar. Opstaan met een lekker ontbijtbuffet en ’s avonds ontspannen in de hotelbar, overdag zijn er vergaderzalen ter beschikking.

Koning Albertlaan 121, 9000 Gent – (+32) 9 222 6065
https://www.nh-hotels.nl/hotel/nh-gent-sint-pieters